Súgó

Kiállítás

A kiállításokról általánosságban

A KepKiallitas.hu Online Kiállítóteremben havi rendszerességgel hirdetünk meg új kiállítás témákat, lehetőséget kínálva minden alkotónak - a részvételi feltételek betartásával -, hogy a témákhoz illeszkedő alkotásait feltöltve megmutassa azokat a művészetek iránt érdeklődő nagyközönségnek.

A KepKiallitas.hu Online Kiállítóterembe regisztrált tagok létrehozhatnak egyéni kiállításokat is saját képeik bemutatására.

Az Online Kiállítóterem által meghirdetett legújabb kiállítás témák plakátjai -amelyekre képek beküldését várjuk- valamennyi aloldalon megtalálhatók.
Az összes kiállítás elérhető a Kiállítások menüpontból.

A Kiállítások menüpontból elérhetők az összes kiállítás egyedi oldalai. A kiállítás egyedi oldalán kerül kifejtésre a kiállítás témája, illetve itt tekinthetők meg a résztvevő képek. Meghirdetett kiállítások esetében az kiállítás egyedi oldalán a részvevő képekre szavazatok adhatók. A közönség által legkedveltebb alkotások megjelennek az Online Kiállítóterem kiemelt részén, a kiállítás Főoldali bemutatóján.

Egyéni kiállítás (galéria)

A weboldalon regisztrált művészek bejelentkezés után Egyéni kiállításokat hozhatnak létre kifejezetten saját képeik bemutatására. Az Egyéni kiállításokba csak a létrehozója tölthet fel képet, más nem.

A 2 legfrissebb egyéni kiállítás, megjelennek a Nyitólapon is! Frissesség esetében nem az egyéni kiállítás létrehozási dátumát, hanem a legutóbbi képfeltöltés dátumát veszi figyelembe a Kiállítóterem. Tehát az a kettő, amire legutóbb küldtek be új képet.

Az egyéni kiállítások ezenkívül megjelennek a Kiállítások menüpont kiállítás listájában.

Új egyéni kiállítás (képgaléria) létrehozása

1. Kattints a Főmenüben a Becenevedre. Ha nem találod, az azt jelenti hogy nem vagy bejelenkezve. Először jelentkezz be.

2. A Becenevedre kattintva a felhasználói oldaladra jutsz. Nagyjából az oldal közepén függőlegesen a fényképed alatt találod a Felhasználói menüt. Itt válaszd ki az "Új egyéni kiállítás" gombot.

3. A megjelenő oldalon adhatod meg új kiállításod adatait:
- a kiállítás címét (Kötelező.)
- a kiállítás bemutatását (Nem kötelező, de ajánlott. Pár mondattal foglald össze miről szól a kiállítás.)
- a kiállítás poszterét (Nem kötelező, de ajánlott. Poszter híjján lehet akár a kiállítás egyik képe is.)
- végül kattints az Elküldés gombra.

Ezután már kezdheted is a képfeltöltést a "Kép beküldés" menüpontban.

Csoportos kiállítás

A Kiállítóterem rendszeresen hirdet csoportos kiállítástémákat, amelyeken a bármely művésztag részt vehet saját témába illő képeinek beküldésével.

A legújabb csoportos kiállítások listája megtalálható a Nyitólapon, illetve a Kiállítások menüpont tetején kiemelve.
A legújabb csoportos kiállítások plakátjai váltakozva megjelennek a weboldal jobboldalán.

Csak a legújabb csoportos kiállításokra lehet képeket beküldeni. Azokra, amelyek már megjelentek a Főoldali bemutatón, nem lehet újabb képet feltölteni.

A kiállításon való részvétel legfontosabb feltétele, hogy a beküldött kép maradéktalanul megfeleljen a kiállítás témájának. Ellenkező esetben a Kiállítóterem indoklás nélkül törölheti a képet.

Képet beküldeni a "Kép beküldés" menüpontban lehet.

Ezután már kezdheted is a képfeltöltést a "Kép beküldés" menüpontban.

Csoportos kiállítástémát csak a Kiállítóterem indíthat, de a tagoknak lehetőségük van csoportos kiállítástéma ajánlására

Csoportos kiállítástéma ajánlása

Csoportos kiállítástémát bármely regisztrált tag ajánlhat. A Kiállítóterem az ajánlást elbírálás után meghirdetheti a művészek részére.

  1. 1. Kattints a Főmenüben a Becenevedre. Ha nem találod, az azt jelenti hogy nem vagy bejelenkezve. Először jelentkezz be.
  2. 2. A Becenevedre kattintva a felhasználói oldaladra jutsz. Nagyjából az oldal közepén függőlegesen a fényképed alatt találod a Felhasználói menüt. Itt válaszd ki az "Új egyéni kiállítás" gombot.
  3. 3. A megjelenő oldalon adhatod meg a javasolt csoportos kiállítástéma adatait:
    - a kiállítás címét (Kötelező.)
    - a kiállítás bemutatását (Nem kötelező, de ajánlott. Nézd meg milyen összefoglalás van a jelenlegi csoportos kiállításoknál és azok alapján írj pár mondatot arról, hogy miről szólna az általad ajánlott kiállítás.)
    - a kiállítás poszterét (Nem kötelező, de ajánlott.
  4. 4. Végül kattints az Elküldés gombra.

Az ajánlott kiállítástéma meghirdetése előtt, vagy ha bármilyen kiegészítésre van szükség a kiállítás meghirdetéséhez a Kiállítóterem fel fogja venni veled a kapcsolatot

Művészeti intézmény kiállítása

Művészeti intézményként regisztrált tag is létrehozhat egyéni kiállítást, ezt nevezzük Művészeti intézmény kiállításának.

A művészeti intézmény kiállítására csak a létrehozója küldhet be képet. Azonban lehetősége van az intézmény akár több különböző tagjainak képeit beküldeni.

Ehhez a Kép beküldéskor vedd ki a pipát a Saját alkotásom jelölőnégyzetből, és töltsd ki a kép alkotójának nevével.

Így akár online ízelítőt is készíthetsz az intézmény által szervezett valódi (nem online) kiállításokból. Az így létrehozott online kiállításra hivatkozhatsz akár emailben vagy hírlevélben, akár internetes cikkekben vagy blogon.

Hogyan szavazhatok az egyes képekre?

A meghirdetett kiállításokon résztvevő képekre lehet szavazni. A szavazati eredmények alapján a legnépszerűbbek képek kerülnek majd be a kiállítás Főoldali bemutatójára.
Mivel a szavazók felelőssége nagy, mindig szavazz megfontoltan!

A képekre a meghirdetett kiállítás oldalán a képlistában valamint a képek adatlapján lehet szavazni. A szavazáshoz 5 csillag áll rendelkezésedre képenként. Az adott csillagok számával fejezheted ki tesztésed mértékét.
1 csillag kevéssé tetszik, 5 csillag nagyon tetszik.

hírlevél feliratkozás

 

A KepKiallitas.hu Online Kiállítóterem csoportos- és egyéni kiállítási lehetőséget kínál a művészek számára
és folyamatosan frissülő kiállításokat a kortárs művészetek kedvelőinek.

Minden jog fenntartva!
visiproject 2016

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához. További információ